Sepp Kuss med mystisk udmelding: Der er andre muligheder

Foto: Shutterstock

Den amerikanske cykelrytter Sepp Kuss er kommet med en mystisk udtalelse om, at han har andre muligheder.

Supp Kuss opnåede sin karrieres største sejr i denne sæson, da han tog den samlede sejr i Vuelta a España. Ikke alle har dog set positivt på det, da han i bund og grund fik foræret sejren af Primoz Roglic og Jonas Vingegaard.

Det ændrer dog ikke på det faktum, at han var god nok til at stå øverst på podiet i Madrid. Desuden kunne han også glæde sig over, at han på hver side havde sine to holdkammerater stående.

Kuss sikrede sig en samlet sejr, selvom både Vingegaard og Roglic flere gange fik lov til at efterlade deres hjælperytter. Med få etaper tilbage, blev det dog besluttet, at de ikke længere skulle have lov til dette.

Efter den store sejr har den 29-årige stjerne taget et velfortjent hvil. Men han har dog taget sig tid til at tale lidt med medierne.

Blandt andet har han givet et interview til det hollandske medie De Telegraaf. Her fortæller han, at der har været andre og mere frie muligheder på bordet, end hans nuværende rolle hos Jumbo-Visma.

“Jeg har tænkt mig at se stille og roligt på det.(fremtiden, red). Der er andre muligheder, hvor jeg kunne have mere frihed,” siger han til De Telegraaf.

“Men samtidig er det, jeg har hos Jumbo-Visma, unikt. For at vinde Touren skal jeg cykle på det bedste hold i verden, og jeg kan forfølge mine egne muligheder hos Jumbo og samtidig varetage rollen som hjælper på andre tidspunkter. Jeg får tilfredsstillelse fra begge roller.”

Kuss har derfor tilsyneladende mulighed for at forlade Jumbo-Visma. Alligevel tyder det ikke på, at han har planer om at gøre det.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023