Serena Williams reagerer på Novak Djokovics 23. Grand Slam-sejr

Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Novak Djokovic vandt søndag sin Grand Slam-titel nummer 23. Det er han den eneste mandlige tennisspiller, der har opnået.

Efter at have vundet sin Grand Slam-titel nummer 23, har Novak Djokovic fået lykønskniger fra hele verden. En af dem, der har ønsket ham tillykke, er tennislegenden Serena Williams.

Den serbiske tennisstjerne slog norske Casper Ruud i tre sæt i finalen ved French Open. Da det skete, var det en kendsgerning, at han for alvor havde skrevet sig ind i historiebøgerne.

Dermed er han også på niveau med Williams, der nåede at vinde 23 Grand Slam-titler i løbet af sin karriere. Hun trak sig tilbage efter US Open sidste år, og kommer derfor ikke til at forøge dette tal.

Det har dog ikke afholdt hende fra at lykønske Djokovic. Det har hun gjort med et opslag på sin story på Instagram.

“Congrats @djokernole,” skrev hun til et billede af Djokovic, der fejrer sit trofæ.

Foto: Instagram

Opslaget delte Djokovic på sin egen story på Instagram, hvor han skrev følgende: “Det er en stor ære at dele titel nummer 23 med dig, Serena.”

Den 36-årige serber vandt sin første Grand Slam-titel tilbage i 2008. Her vandt han Australian Open for første gang, hvilket han har gentage flere gange siden da.

15 år senere kan han nu bryste sig af at være den mandlige tennisspiller, der har vundet flest Grand Slam-titler. Nummer to på listen er Rafael Nadal, der har vundet 22 titler i sin karriere.

“En Grand Slam er selvsagt en Grand Slam. Det er de fire største turneringer, som vi har i tennissportens historie. Enhver spiller drømmer om at vinde trofæet mindst én gang i deres karriere,” lød det fra Djokovic ifølge TennisWorldUSA.

“Jeg er mere end lykkelig over at have vundet 23 Grand Slam-titler. Det er en helt fantastisk følelse.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024