Sergio Perez: ‘Jeg er nødt til at komme tilbage i form’

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Sergio Perez har fortsat en drøm om at vinde mesterskabet i Formel 1. Derfor er han også indstillet på at finde sit høje niveau frem igen.

Mexicanske Sergio Perez er desperat efter at levere en ‘komplet løbsweekend’, da han ønsker at mindske afstanden til Max Verstappen, der fører kampen om mesterskabet.

Red Bull-køreren er i skrivende stund 53 point efter sin holdkammerat i den samlede stilling. Det skyldes, at han på det seneste har haft to løbsweekender fyldt med fejl.

Monacos Grand Prix faldt fra hinanden for Perez, da han sendte sin bil direkte ind i en barriere under kvalifikationen. Spaniens Grand Prix var heller ikke en succes, da han startede som nummer 11, efter en fejl i Q2 i kvalifikationen.

Verstappen sikrede sig både pole-position og løbssejren i begge weekender. Dermed fik han også for alvor lagt afstand til sin holdkammerat, og bragt sig selv i en god position til at vinde mesterskabet.

Forud for Canadas Grand Prix forklarede Perez, at han har brugt de seneste to uger på at løse sine problemer.

“Jeg ser frem til at komme tilbage i bilen i denne weekend. Jeg har været i Milton Keynes siden Spaniens Grand Prix. Jeg har arbejdet hårdt med mit hold, og vi har leveret godt arbejde og haft konstruktive samtaler,” sagde han ifølge RacingNews365.

“Jeg ved, hvad jeg skal gøre for at komme tilbage til den form, jeg er i stand til. Som hold ved vi, hvordan vi får bilen ind i et vindue, hvor jeg vil præstere bedst.”

“Når vi går igennem tider som dette, er det vigtigere end nogensinde at arbejde som et hold. Vi støtter alle hinanden i at presse på for sejren i Canada.”

“Jeg har en fantastisk bil, og det er altid spændende at sætte mig bag rattet. Jeg skal være mere konsekvent i Montreal og have en komplet weekend.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024