Sergio Perez sendte en skjult besked til Max Verstappen under Miami-duellen

Foto: Mario Renzi - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Max Verstappen har understreget, at han jagter sit tredje verdensmesterskab. Men Sergio Perez har sendt en klar besked til ham.

I Miamis Grand Prix formåede Max Verstappen at kæmpe sig fra en 9. plads til en sejr. Dermed kunne han også forsøge føringen over holdkammeraten Sergio Perez.

Den mexicanske kører havde ellers bragt sig i en god position, da han vandt både sprintløb og løb i Aserbajdsjan ugen forinden.

Verstappen leverede en pragtpræstation, der har gjort det svært at forestille sig, at der bliver en egentlig titelkamp. Alligevel formåede Perez også at sende en klar besked om, at han ikke vil give sig.

Mexicaneren var sandsynligvis skuffet over, at Verstappen relativt nemt kunne overhale, da han startede otte pladser foran ham. Desuden var han ikke i kamp, men kunne køre i ren luft fra start.

Selvom der var lagt i ovnen til et interessant løb, hvor Verstappen skulle forsøge at indhente Perez, gik virkeligheden hurtigt op for de fleste. Det viste sig nemlig hurtigt, at det blot ville blive et spørgsmål om tid, før Verstappen indhentede sin holdkammerat.

Efter at have fået friske dæk på, kunne Verstappen på sin første omgang reducere afstanden til Perez med over et sekund. Det var en klar magtdemonstration, der blev rundet af med en ubesværet overhaling af holdkammeraten.

Perez gav sig dog ikke, og blokerede derfor en overhaling i sving 17. Selv da Verstappen havde DRS ind i sving 1, holdte den mexicanske kører sig stædigt på indersiden.

Alligevel var Verstappens overhaling en ren formalitet, da han havde en klar fordel med friske dæk. Men hvad Perez fik understreget var, at han ikke har planer om at trække sig fra kampen om mesterskabet.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024