Sergio Perez taget med bukserne nede på sidste omgang

Foto: Mario Renzi - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Sergio Perez havde ‘ikke forventet’, at sidste omgang af Las Vegas Grand Prix ville ende, som den gjorde.

Red Bull-kører Sergio Perez kørte søndag et fint løb i Las Vegas. Han formåede at arbejde sig op gennem feltet, men på sidste omgang blev han overhalet af Charles Leclerc.

I midten af løbet formåede den mexicanske kører at udnytte en Safety Car. Dette sikrede, at han kørte sig op til en plads top-5.

I en kort periode formåede han også at være helt i front, inden han blev overhalet af Leclerc. Senere blev han også overhalet af Max Verstappen, som vandt løbet, selvom han blev idømt en straf på fem sekunder.

Leclerc begik en fejl på de sidste omgange, hvilket gav Perez muligheden for at indtage 2.-pladsen. Men på sidste omgang satte Leclerc en flot overhaling ind i sving 14, og tog derfor 2.-pladsen foran Perez.

“Charles (Leclerc, red.) kørte ligeud, og det var ret svært derude med vindstød, hvilket vi blev ramt af et par gange,” sagde Perez ifølge RacingNews365.

“Jeg endte med at låse hjulene et par gange. Heldigvis holdt vi os på banen. Med Charles til sidst forventede jeg ikke, at han ville gøre forsøget.”

Perez roste også Leclerc for overhalingen, og sagde, at det var ‘godt klaret af ham’.

Mexicaneren kan dog glæde sig over at have sikret sig 2.-pladsen i den samlede stilling. Det er nemlig ikke længere muligt for Lewis Hamilton at indhente ham.

Dette er med stor sandsynlighed til stor glæde for både ham og Red Bull. Holdet har nemlig haft et klart mål om, at de skulle sikre sig både 1.- og 2.-pladsen i konstruktørmesterskabet.

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023