Shaquille O’Neal følger i LeBron James’ fodspor – Vil eje sit eget NBA-hold

Foto: Brent N. Clarke/Getty Images

Shaquille O’Neal er klar til at gå i LeBron James’ fodspor, da han vil eje sit eget NBA-hold.

Efter Michael Jordans karriere havde han svært ved at slippe basketball helt. Derfor besluttede han at investere i NBA-holdet Charlotte Hornets.

Den legendariske basketstjerne var majoritetsejer af Charlotte Hornets i flere år, men det kom til sit ophør i august. Her blev det offentliggjort, at Jordan havde solgt hovedparten af sine andele i holdet.

Tidligere har LeBron James også været åben omkring det faktum, at han ønsker at eje et NBA-hold i Las Vegas. Tilsyneladende har Shaquille O’Neal de samme tanker, da han også har rettet blikket mod Nevada, der har fået selskab af både NFL- og NHL-hold i de seneste år.

Den tidligere Los Angeles Lakers-stjerne har dog gjort det klart, at han ikke ønsker at samarbejde med f.eks. LeBron James. Derimod ønsker han at sammensætte sin egen gruppe.

“Jeg vil gerne have min egen gruppe. Jeg ved, at Vegas ikke er blevet tildelt et NBA-hold endnu. Men hvis de nogensinde kommer til et punkt, hvor de får tildelt et hold, vil jeg gerne være en del af det,” sagde han ifølge Marca.

“Jeg ønsker ikke at blive partner med nogen. Jeg vil have det hele for mig selv.”

Kommissær Adam Silver har bekræftet, at der ikke er planer om at udvide NBA med et hold i Nevada. Dette kommer desuden ikke til at blive aktuelt, før den nuværende tv-aftale udløber i 2025.

Ikke desto mindre er Las Vegas allerede blevet nævnt som potentiel destination for et nyt hold. Det samme gør sig desuden gældende for Seattle.

Ifølge Marca har udvikleren Oak View Group allerede inkluderet en stor NBA-arena i deres planer om at forny underholdningsdistriktet i Las Vegas. Budgettet til dette skulle være op mod 10 milliarder dollars.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024