Sheik forhøjer bud på Manchester United

Foto: Grzegorz Wajda/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Qatar-sheiken Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani vil gerne have fingrene i Manchester United. Han har derfor forhøjet sit bud på klubben.

Der er meget, der tyder på, at Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani rigtig gerne vil købe Manchester United.

Ifølge BBC og Sky Sports har han tirsdag fremsendt et nyt og forbedret bud på Old Trafford-klubben. Derfor er han blandt favoritterne til at kunne kalde sig Manchester United-ejer i fremtiden.

Sheiken er dog ikke ene om at have interesse i at overtage klubben. Det samme er den britiske forretningsmand Jim Ratcliffe, der ligeledes er klar til at købe Glazer-familien ud.

Tidligere på året blev det meddelt, at den amerikanske Glazer-familie er åben for at sælge klubben. De har ligeledes meddelt, at både et helt eller delvist salg kan komme på tale.

Hverken BBC eller Sky Sports har rapporteret om, hvor meget Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thanis har budt. Hans bud forudsætter dog, at han kan overtage 100 procent af aktierne i klubben.

Dermed er det ikke kun Glazer-familiens ejerandel på 69 procent, der er af interesse for den stenrige Qatar-sheikh.

I et håb om at kunne bruge dette til sin fordel, har Jim Ratcliffe åbnet op for blot at købe lidt over 50 procent af aktierne. Dette vil betyde, at Glazer-familien fortsat kan have en minoritetsandel.

Efter sigende er der blevet krævet mere end 40 milliarder kroner for den engelske storklub. Da den amerikanske familie købte sig ind i 2005, lød prisen på 6,6 milliarder kroner.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024