Simon Kjær kasseret til Champions League-semifinale: Var for langsom

Foto: Alessandro Sabattini/Getty Images

Det var egentlig AC Milan-træner Stefano Piolis hensigt at sende Simon Kjær på banen. Alligevel blev det ikke til noget.

Der er mange, der har undret sig over, hvorfor Simon Kjær ikke blev sendt på banen efter 64 minutter af tirsdagens Champions League-semifinale.

Den danske forsvarer var nemlig i fuld gang med at gøre sig klar til at blive skiftet ind. Her skulle han have afløst en skadet Malick Thiaw, men sådan endte det ikke med at gå.

I stedet blev det holdkammeraten Pierre Kalulu, der fik æren af at overtage pladsen på banen fra den skadede tysker.

Ifølge Sky Sports-journalist Peppe Di Stefano, var det faktisk AC Milan-træner Stefano Piolis hensigt at sende Simon Kjær på banen.

Årsagen til, at det ikke skete var, at Kjær simpelthen var for langsom til at gøre sig klar. Det blev han rasende over, hvorfor han gik videre til næste mand på listen, hvilket var Kalulu.

Tilsyneladende skulle han ikke bruge nær så lang tid på at smide overtrækstrøjen, hvorfor han endte med at blive sendt på banen i stedet for Kjær.

Det betyder, at den danske forsvarer kan se tilbage på to sløje Champions League-semifinaler, hvor han tilmed ikke fik spilletid i den anden.

I første kamp tabte AC Milan med 0-2 til de lokale rivaler fra Inter. Her havde Kjær svært ved at finde sit niveau, hvorfor han blev pillet ud efter en time. Tirsdag var han for langsom, og kom derfor slet ikke på banen.

Inter sikrede sig den samlede sejr over AC Milan. I den anden semifinale, der blev spillet onsdag aften, vandt Manchester City sikkert over Real Madrid. Derfor kommer finalen til at bestå af City og Inter.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024