Simon Pytlick: ‘Virkeligheden kom bag på mig’

Den 22-årige Simon Pytlick har afsløret, at han ikke havde regnet med, at han ville komme til at spille så meget under VM, som han gjorde.

Simon Pytlick havde regnet med, at han skulle bruge en del af sin tid under VM på bænken, og at han blot ville få spilletid, når de store stjerner havde brug for en pause.

Sådan endte det dog ikke med at gå. Tværtimod endte den unge Pytlick med selv at blive en af de store profiler ved slutrunden.

Og nu har han givet udtryk for, at det ikke var noget, han selv havde regnet med ville ske. Han lægger dog ikke skjul på, at han sætter stor pris på, at han fik mulighed for at spille så meget.

“Nej, det havde jeg godt nok overhovedet ikke troet. Jeg havde regnet med, at jeg skulle udfylde nogle huller: At det lige sker på denne måde, er jeg selvfølgelig enormt glad for,” siger Simon Pytlick til HBold.

Han slår også fast, at det vigtigste for ham var, at han kunne vinde VM med det danske landshold.  Holdt op imod dette, har det ikke betydning for ham, at han også blev kåret som den bedste venstreback under VM, forklarer han.

Ganske vist er det ikke helt så stort, som at vinde VM, men i weekenden havde Pytlick igen grund til at juble.

Her kunne han nemlig glæde sig over, at han var med til at vinde endnu en guldmedalje, da han sammen med resten af GOG-mandskabet vandt pokaltitlen, hvilket er 11. gang i klubbens historie.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024