Skrækkelige scener: Angreb spillernes familie

Foto: ANP via Getty Images

Torsdag sikrede West Ham sig en plads i Conference League-finalen, men efter sejren over AZ Alkmaar, gik det helt galt på stadion.

West Ham-spillerne fejrede deres sejr over AZ Alkmaar, da det netop havde sikret dem en plads i finalen i Conference League.

Deres fejring nåede dog ikke at vare ved i længe, før flere af spillerne måtte haste ud på tribunen, skriver Ekstra Bladet.

Det skyldes, at flere af hjemmeholdet AZ Alkmaars fans havde formået at bryde igennem et hegn, der holdt dem adskilt fra de fremmødte udebanetilskuere.

I denne afdeling var ikke blot en række West Ham-tilskuere, der var rejst med for at overvære kampen. Der befandt sig også flere af West Ham-spillernes familiemedlemmer og nære venner.

Ifølge Sky Sports’ Gary Cotterill var der tale om en række aggressive og hætteklædte fans, der gik til angreb på tribunen. Han var også selv til stede på stadion, da det skete.

“West Ham-spillerne, der fejrede sejren på banen, så, hvad der foregik, og prøvede at hjælpe deres familier. Tre eller fire af spillerne hoppede over og ind på tribunen for at hjælpe,” lød det fra ham.

Umiddelbart derefter strømmede både sikkerhedsvagt og kampklædte politibetjente til. Efter et stykke tid formåede de at få sat en stopper for de voldsomme optøjer.

Episoden kommer sandsynligvis til at have konsekvenser for den hollandske klub. Inden der kan træffe en endelig afgørelse omkring dette, skal UEFA gennemgå rapporterne fra kampens dommere.

Desuden er en helt særlig West Ham-fan med kaldenavnet ‘Knollsy’, blevet hyldet efter optøjerne. Han var nemlig hurtig til at stille sig imellem familierne og de mange vrede hooligans.

På flere billeder ses ‘Knollsy’ være i slagsmål mod et større antal hooligans. Her forsøger han at sikre, at de ikke når frem til West Ham-spillernes familier.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024