Slår klik for Lando Norris: ‘Sig aldrig det igen’

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

Lando Norris blev rasende på en journalist efter sæsonens sidste løb i Abu Dhabi.

McLaren-kører Lando Norris er kendt for at være smilende og humoristisk. Alligevel er det dog ikke alt, han er villig til at tolerere, når han taler med journalister. Det gjorde han meget klart efter sæsonens sidste løb i Abu Dhabi.

Han blev han nemlig rasende på en journalist, der beskrev Max Verstappen som britens ‘BFF’ (Best Friend Forever, red.). Det gik Norris op i det røde felt, da han bad journalisten om aldrig at bruge den beskrivelse igen.

Det er dog ikke nogen hemmelighed, at de to kørere har et godt forhold til hinanden. De bor begge to i Monaco, og det er flere gange blevet det på de sociale medier, at de hænger ud sammen. Blandt andet er de blevet set feste sammen efter en Grand Prix-weekend.

Dette har været med til at sætte ekstra skub i rygterne om, at Norris er på vej til Red Bull. Og udtalelser fra Red Bull-rådgiver Helmut Marko har ikke lagt en dæmper på dette.

“Han er klart den stærkeste af de unge kørere. Han ville også passe bedst til Red Bull på grund af hans ungdommelige karakter. Og det er ingen hemmelighed, at Max og han er gode venner,” sagde Marko ifølge PlanetF1.

Men tilsyneladende er Verstappen ikke hans ‘BFF’, da Norris ikke ville høre på dette.

“Han er ikke min BFF. Sig aldrig det igen. Vi respekterer hinanden, og vi kommer godt ud af det, som venner gør, men det er det. Vi har bare meget respekt for hinanden.”

I samme ombæring forklarede Norris også, at han er smigret over Red Bull-rygterne. På grund af hans langsigtede kontrakt med McLaren, virker et skifte dog usandsynligt.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024