Slut og tak: Disse fem profiler forlader FCK

Foto: Alex Grimm/Getty Images

FC København kommer til at sige farvel til fem spillere til sommer. Tre af dem får en officiel afsked søndag.

Der er mindst fem spillere, der er fortid i FC København denne sommer. Tre af disse spillere får en officiel afsked, når de søndag tager imod Randers i Parken.

Kalle Johnsson er den seneste spiller, der officielt forlader den danske storklub denne sommer. Han når dog at deltage, når spillerne bliver hyldet i et feststemt Parken søndag.

Det er FC København, der på sin hjemmeside har meddelte, at svenskeren forlader klubben. Det sker, da hans kontrakt udløber efter denne sæson.

Hertil skal både klubben og fansene også sige farvel til den mangeårige Carlos Zeca, der har kontraktudløb efter denne sæson. Han har valgt ikke at forlænge sit ophold i København, og skifter i stedet retur til Panathinaikos.

Derudover kommer FCK ikke længere til at have glæde af den talentfulde Marko Stamenic, der også drager mod udlandet. Han har skrevet under på en kontrakt med Røde Stjerne.

To yderligere profiler forlader også FCK, efter deres kontrakter udløber til sommer. Her er der tale om lejespillerne Mohamed Daramy og Jordan Larsson.

“På søndag bliver der ikke en officiel afsked med Mohamed Daramy og Jordan Larsson, der er på lejeaftaler,” skriver FCK.

B.T. skriver dog, at FCK arbejder på en permanent aftale med Larsson, der har haft god succes i denne sæson. Daramy ventes derimod at vende tilbage til Ajax.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024