Smilende Nikolaj Jacobsen: ‘Jeg har smidt krykkerne’

Foto: Uros Hocevar/Kolektiff Images/DeFodi Images via Getty Images

Danmarks landstræner i håndbold, Nikolaj Jacobsen, er glad for, at han har smidt krykkerne efter sin nylige knæoperation.

Mandag var det danske landshold i samlet, og derfor var Nikolaj Jacobsen også til stede. Holdet var samlet forud for deres kommende træningskampe mod Sverige og Spanien i EHF Euro Cup.

Dog kan Jacobsen ikke blot glæde sig over at skulle sende sine tropper på banen igen. Han kan også glæde sig over, at han har smidt krykkerne efter en nylig operation i det ene knæ.

“Jeg har smidt krykkerne, så jeg skal nok få haltet mig igennem den her uge,” sagde han til B.T.

Det er ikke første gang, at han har været under kniven med netop dette knæ. Og han har selv forklaret, at der var mange ting, der blev lavet, fordi ‘det ikke var så godt’.

“Puha, der var mange ting. Det er vist nemmere bare at sige, at det yderste ledbånd så fint ud. Resten det var ikke så godt. Jeg har fået lavet en del,” forklarede han.

Landsholdet var samlet ved sin første samling i januar efter deres VM-sejr. Her valgt Jacobsen at give en pause til flere af de store profiler, for i stedet at give plads til, at en række yngre spillere kunne få debut.

Denne gang kommer det dog til at være en anelse anderledes, da der er flere store navne, der er blevet udtaget til kampen. Det omfatter blandt andet Niklas Landin, Rasmus Lauge og flere andre.

Den første af de to kampe bliver spillet mod Spanien i Almeria på torsdag, mens de lørdag spiller mod Sverige i Jyske Bank Boxen i Herning.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024