Smuk kvinde gik viralt under The Masters: Nu taler hun ud

Foto: TikTok

En kvinde, der gik viralt i en video, hvor hun stod bag golfspillerne Brooks Koepka og vinderen Jon Rahm ved Masters, har nu udtalt sig om videoen, der har spredt sig på de sociale medier.

Aaliyah Kikumoto, der er fra Texas, deltog som tilskuer på Augusta National, hvor der i sidste uge blev spillet The Masters. Her var hun til stede sammen med sin far.

På et tidspunkt bliver hun fanget af et kamera, da hun står bag spanske Jon Rahm, der endte med at vinde The Masters, og Brooks Koepka ved teestedet på hul 16. Det skriver Newsweek.

Klippet af den unge kvinde, der varer i ca. 15 sekunder, endte hurtigt med at blive et meget populær klip, da det blev delt af en konto ved navn Double Bogey på det sociale medie TikTok.

Her blev videoen delt med denne titel: “På en eller anden måde føler jeg mig forelsket i en, jeg kun har set i 15 sekunder.”

@double.bogey

this made the masters 10 times better #masters #golf #golfgirls #golftiktok #masters2023 #augusta

♬ original sound – lucia <3

Heldigvis for dem, der gerne ville vide mere om den mystiske brunette, valgte hun at afsløre sig selv i kommentarsporet.

“Det er mig,” skrev Aaliyah hun blot i kommentarsporet.

Derudover har hun også delt et billede af sig selv på de sociale medier, hvor hun er iført en grøn kasket fra The Masters, som hun også har på i den viral video. Til denne video har hun skrevet: “Tak til hul 16.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024