Spanien i sorg: Blev kun 22 år

Foto: Privat

En kun 22-årig kvinde har mistet livet. Hun var et lovende atletiktalent, der var blevet spået en stor fremtid.

Spanske Celia Bellicourt gjorde sig bemærket indenfor flere discipliner i atletikkens verden. Her gjorde hun sig både som sprinter og springer, ligesom hun var medaljevinder i stafet.

Derfor var hun også spået en stor fremtid indenfor atletikkens verden, men dette er der blevet sat en brat stopper for. Derfor får hun aldrig for alvor mulighed for at udfolde sit talent indenfor atletikken.

Det skyldes, at hun i en alder af blot 22 år har mistet livet i en atletikulykke. Det skriver flere spanske medier, herunder El Confidencial og AS.

Ifølge de spanske medier var hun involveret i en ulykke sammen med en anden person. De kørte galt og faldt derefter ned i en kløft nær Arenas del Rey i Granada.

En forbipasserende mand fik øje på det forulykkede køretøj, hvilket fik ham til at kontakte beredskabstjenesten, som naturligvis hastede ud til stedet. Da de ankom, stod det dog klart, at der ikke var noget at gøre. Celia Bellicourt havde mistet livet øjeblikket.

Den anden person, der også var involveret i ulykken, pådrog sig flere brud. Ifølge Mundo Deportivo blev vedkommende fløjet til et hospital i en helikopter.

“Du vil altid være i vores hjerte,” skrev hendes atletikklub Nerja i en hyldest, som borgmesteren i hendes hjemby har bakket op om.

“Det er et hårdt slag for familien, vennerne, klubben og hele byen Almuñécar. ️️På vegne af hele befolkningen i Almuñécar vil jeg udtrykke min dybeste medfølelse med hendes familie og venner,” sagde borgmesteren Juan José Ruiz til avisen Ideal.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024