Sportsstjerne har haft hikke i næsten et år: ‘Jeg har prøvet alt’

Foto: Brian D. Kersey/Getty Images

Bo Jackson har flere ting at prale af. Det mest prominente er dog, at han er blevet udnævnt som ‘All Star’ i to sportsgrene.

60-årige har flere ting på CV’et, som kun få andre kan prale af. Nu viser det sig, at endnu en ting er blevet tilføjet. Den tidligere sportsstjerne har nemlig haft hikke i næsten et år.

Det afslører han i programmet ‘McElroy and Cubelic in the Morning’.

Den tidligere NFL- og baseballstjerne blev pludselig ramt af hikke i juli sidste år. Og lige siden har han kæmpet med at skille sig af med det. Desværre har han endnu ikke haft succes med dette, lyder det.

“Jeg har siddet hos læger, der har prikket til mig, lyst mig ned i halsen og undersøgt mig på alle tænkelige måder. For at finde ud af hvorfor jeg har hikke,” siger han i programmet.

Jackson er tilsyneladende meget desperat efter at slippe af med sin hikke. Derfor har han også forsøgt at løse problemet meget mere utraditionelle metoder.

“Jeg har prøvet alt, jeg er blevet skræmt, jeg har hængt med hovedet nedad, drukket vand (…) Jeg har endda lugtet et pindsvin bagi,” afslører han.

Selvom han har forsøgt sig med alskens metoder, er det endnu ikke lykkedes ham at slippe af med sin hikke.

Jackson blev især kendt i slutningen af 80’erne og starten af 90’erne. Han var nemlig en del af baseballeliten fra 1986-1994. I samme periode var han også en del af NFL, som han spillede i fra 1987 til 1990.

Hans imponerende præstationer i både baseball og amerikansk fodboldspiller, har givet ham renommé som en af historiens største atleter.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024