Ståle Solbakken deler glædelig nyhed: ‘Det er en ny epoke’

Foto: Marcel ter Bals/BSR Agency/Getty Images

Ståle Solbakken har god grund til at smile, da han er blevet præsenteret for en god nyhed.

I de seneste måneder har Ståle Solbakken haft en del at se til som norsk landstræner. Men nu har det vist sig, at han også har haft andre ting at tænke på. Det har han selv afsløret for nylig.

Ifølge det norske medie VG er den tidligere FCK-træner nemlig blevet farfar. Hans søn Sondre Solbakken og svigerdatter Emilie Wettestad har fået sig en lille pige.

“Det er stort med det første barnebarn. Vi glæder os til at være en del af Evas liv. Vi ser meget frem til en ny epoke i livet,” skriver Ståle Solbakken til det norske medie.

Han er naturligvis rigtig glad for, at han nu kan kalde sig selv for farfar. Til gengæld siger han, at han er ‘nok mere rolig omkring sin nye titel’ end hans kone, Anneken.

Ståle Solbakken fortæller også, at den lille pige allerede har fået mulighed for at overvære et glimt af sin første fodboldkamp. Om hun vokser og forsøger at gå i hans fodspor, er naturligvis for tidligt at spå om.

“Rygtet går på, at hun allerede har set glimt af sin første Kamma-kamp,” skriver Solbakken videre.

Her henviser han til den norske klub HamKam, der spiller i den bedste række i Norge. Det er en klub, som han har et tæt forhold til, da han selv har været både spiller og træner i klubben.

Ståle og Anneken Solbakken har tre børn, hvoraf Marcus Solbakken også har gjort fodbold til sin karriere. Han spiller nemlig professionel fodbold i den norske topklub Viking, lyder det fra B.T.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024