Stak verdensstjerne med kniv: Nu er han død

Foto: Norbert Schmidt /Sports Illustrated via Getty Images

På et splitsekund fik han skabt skræk og rædsel blandt tennisfans i hele verden, da han begik et knivoverfald på den daværende verdensetter.

Den tyske tennisfan Günther Parche blev kendt i hele verden, da han midt under en kamp løb ind på banen, for at stikke den daværende verdensetter Monica Seles med en 23 centimeter lang kniv.

Den voldsomme episode fandt sted i 1993, og var motiveret af, at Parche var stor fan af konkurrenten Steffi Graf, som var blev væltet af tronen som verdens nr. 1 af Seles.

Tilsyneladende ville den gale fan ikke finde sig i dette, hvorfor han besluttede sig for at gøre noget ved det.

I en grusom hævnaktion endte han derfor med at stikke Seles i skulderen ved en turnering i Hamborg. Heldigvis kom hun sig, men de psykiske mén, der fulgte med, holdte hende væk fra tennissporten i to år.

Nu har den tyske avis Bild afsløret, at Parche, der stod bag det grusomme overfald, er gået bort.

Faktisk har det vist sig, at han er død, uden at det er blevet bemærket. Han gik nemlig bort i august sidste år, lyder det fra den tyske avis.

Avisen rapporterer, at han døde på et plejehjem i den tyske by Nordhausen, og at han blev 68 år. Han blev angiveligt ramt af et slagtilfælde, der gjorde, at han var nødt til at bo på et plejehjem i de sidste 14 år af sit liv.

Efter det voldsomme knivoverfald, blev han idømt en betinget fængselsdom på to år for grov vold. Han tilbragte derfor ikke tid bag tremmer.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024