Steph Curry: ‘Det må ikke ske i NBA-playoffs’

Foto: Momodu Mansaray/WireImage

NBA-stjernen Steph Curry ved, at det ikke må ske, hvis han og Golden State Warriors vil have succes.

Steph Curry ved om nogen, hvad det kræver at vinde hårde kampe, uanset om det er i den regulære sæson eller NBA-playoffs.

Curry ved også, at et nederlag som Warriors’ nederlag på 112-110 til Denver Nuggets ikke må ske.

Efter nederlaget udtalte han sig til pressen, hvor han også gav udtryk for, hvad han selv mener, at Warriors er nødt til at gøre, nu når den regulære sæson i NBA nærmer sig sin afslutning.

“Så det er bare et spørgsmål om at eksekvere, være opmærksom på, hvad der skal til for at vinde netop den kamp den aften, og bevare vores momentum, som vi har arbejdet hårdt på at skabe i første halvdel, men ikke var i stand til at gøre det,” sagde han ifølge Yahoo Sports.

“Alligevel giver vedholdenheden og kampen os mulighed for at være tæt på at stjæle et spil, vi ikke burde kunne vinde.”

“Men vi er nødt til at erkende, at hvis vi skal vinde eller gøre noget i et playoff-scenario, må en kamp som i aften ikke ske.”

Warriors var foran med 15 point i tidligt i andet quarter, men i slutningen af fjerde quarter var dette blev forvandlet til, at de var bagud med 11 point.

Selvom de skruede op for niveauet i sidste del af fjerde quarter, var det ikke nok, da Klay Thompson missede et potentielt vindende kast, inden han fik endnu et kast blokeret af Jamal Murray.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024