Stjerne fortryder kontroversielt tweet: Undskyld!

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Den canadiske stjerne har meldt ud, at hun fortryder sit tweet, som hendes fans ikke tog godt imod.

Torsdag vandt Genie Bouchard over ukrainske Dayana Yastremska ved WTA-turneringen i Madrid, og kort tid efter delte hun et opslag på Twitter.

Nu er det dog gået op for hende, at hun måske var en anelse for hurtig i replikken, da hun delte sit opslag, hvilket har fået hende til at beslutte at undskylde.

“Der er et eller andet over at spille mod dopere i Madrid,« skrev den 29-årige stjerne på Twitter.

Hendes opslag var naturligvis en hentydning til, at den ukrainske spiller blev suspenderet, fordi hun testede positiv for doping.

Det var også en reference til hendes gamle ærkerival, russeren Maria Sharapova, som Bouchard havde en meget ondsindet kamp mod i Madrid tilbage i 2017.

Russiske Sharapova blev nemlig også dømt for brug af doping tilbage i 2016. Det fik Bouchard til at lange ud efter hende i forbindelse med deres kamp i 2017, hvor hun udtalte:

“Hun er en snyder, så og for mig at se skal snydere i sport ikke have lov til at komme tilbage,” lød det fra hende.

Efter hendes seneste opslag på Twitter, gik det dog hurtigt op for hende, at det ikke var helt gennemtænkt. Derfor gik der heller ikke lang tid, før det blev slettet igen.

Selvom hun har slettet sit tweet, er det ikke gået i glemmebogen. Derfor har hun nu besluttet sig for at undskylde for sit opslag.

“Jeg vi gerne undskylde mit tweet fra i går. Det var en fejlvurdering – og det var unødvendigt. Selv om jeg altid er gået ind for fair play, havde jeg ikke al fakta på plads og ville bestemt ikke såre nogen,” skriver hun på Twitter.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024