Stjerne trodsede lægens ord: ‘Nok den mest smertefulde forbrænding, du kan få’

Foto: Instagram

Stjernen valgte at trodse sin læges råd, da han under 48 timer efter sin ulykke spillede en kamp.

Tidligere på sæsonen var David Njoku ude for en forfærdelig bålulyke, der resulterede i, at han blev forbrændt på næsten en fjerdedel af sin krop. Alligevel løb han ind på banen mindre end 48 timer senere, hvilket var imod lægens råd.

Cleveland Browns-stjernens læge Joseph Khouri har afsløret, at han forbrændte hele 17 procent af sin krop i ulykken. Desuden har han hævdet, at hans skader ‘nok var den mest smertefulde forbrænding, du kan få’.

Afsløringen kommer i et opslag på Instagram, hvor han også fortæller, at Njokus skader var andengradsforbrændinger. Det betyder, at de to øverste lag af huden blev brændt af. Derfor anbefalede han ham også, at han ikke skulle spille.

“Min anbefaling var, at han ikke skulle spille,” tilføjer Khouri, men det valgte Njoku at se stort på.

Kun to dage efter den voldsomme ulykke, dukkede Njoku op til en hjemmekamp mod Baltimore Ravens. Her var han iført en særlig maske, som han brugte til at skjule sine store skader.

Selvom det blev til et stort nederlag, nægtede Njoku at gå glip af kampen. Han har senere beskrevet rivaliseringen med Ravens som ‘personlig’, skriver B.T. På trods af de slemme forbrændinger, formåede han at lave seks catches på 46 yards i kampen.

Ulykken fandt sted ved hans hjem den 29. september. Her ville han tænde op i et bål, fordi han ville ‘meditere og slappe af’. Han var dog løbet tør for tændvæske, hvorfor han forsøgte sig med en form for spray. Det endte helt galt, hvorfor hans ansigt og arme blev slemt forbrændt.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024