Stor forvirring: Holger Rune-lejren i endnu en kovending

Foto: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images

På det seneste har Holger Rune-lejren leveret flere kovendinger. Tirsdag i denne uge skete det igen.

I de seneste måneder har der været spekuleret i inderkredsen omkring Holger Rune. Det skyldes, at den danske stjernes lejr har leveret flere kovendinger på det seneste. Det skete igen tirsdag i denne uge.

Her kunne Runes mangeårige træner Lars Christensen afsløre, at han ikke vil være til stede under grusturneringen i Rom. Det fortalte han til TV 2 Sport, men kom ikke med en nærmere forklaring.

Det har vakt opsigt, da lejren tidligere har meldt ud, at han ville være til stede. Det betyder, at hans fravær ved Runes turneringer kommer til at fortsætte lidt endnu.

Til gengæld betyder det ikke, at Rune deltager i turneringen uden en træner. I stedet har han den franske stjernetræner Patrick Mouratoglou med sig.

Også dette har dog givet anledning til spekulation, da deres samarbejde skulle have stoppet i april. Allerede en uge senere meddelte de, at de ville fortsætte en uge mere. Derfor var Mouratoglou også med Rune til turneringen i Monte Carlo.

At det er Mouratoglou, der deltager i Rom, har skabt stor forvirring. Mange har svært ved at finde hoved og hale i trænersituationen, da Lars Christensen stadig ikke er med.

Ifølge B.T. er der dog ikke tale om et permanent trænerskifte, hvilket der har været spekuleret i. Derimod fortsætter tingene, som de hele tiden har gjort.

Lars Christensen var seneste ved Runes side under turneringerne i Miami og Indian Wells først på sæsonen.

Siden da har den 20-årige stjerne deltage i turneringer i Monte Carlo, München, Madrid og Rom. Og her har han ikke haft sin danske træner ved sin side.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024