Store ændringer i golfturnering: ‘Slag i ansigtet for dem der forblev loyale’

Foto: David Cannon/Getty Images

Det overraskede hele golfverdenen, da det blev afsløret, at LIV Golf og PGA Tour har valgt at forene kræfterne.

Spillerne ved denne uges RBC Canadian Open lærte om fusionen mellem PGA Tour og LIV Golf på samme måde, som resten af verden: på Twitter.

Callum Tarren sagde, at han og de øvrige spillere ikke havde fået noget at vide om, at fusionen var på vej. Han forklarede også, at de var chokerede over, hvordan PGA Tour-boss Jay Monahan pludselig ændrede mening.

“Det er skuffende som medlem af PGA Tour. Hvem ved, hvad der kommer til at ske? Der er så mange rygter. Så vi må bare se, hvordan det udspiller,” sagde han til Golf Channel.

Tarren er nummer 159 i verden, og har misset ni ud af de seneste 11 cuts. Derfor har han næppe fået et lukrativt tilbud fra LIV Golf. Han er dog sikker på, at dem, der afviste sådanne tilbud, ikke er tilfredse med fusionen.

“Det er et slag i ansigtet for de spillere, der forblev loyale over for PGA Tour. Rory (McIlroy, red.) var stor fortale for PGA Touren, og nu ser det ud til, at det hårde arbejde for touren bare er blevet efterladt i vejkanten,” sagde han.

Han afslørede også, at den umiddelbare reaktion fra spillerne ved RBC Canadian Open, var chok og skuffelse. Og det ser ud til, at de store vindere er dem, der tog imod tilbud fra LIV Golf.

“Der var en masse fjendskab over for LIV-fyrene, men det ser ud til, at de griner sidst. Og den beslutning er nu bakket op af, hvad der skete,” sagde han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024