Stort dansk bjergtalent har fremtiden på plads efter vildt resultat

Foto: Instagram

Det unge cykeltalent, der er blandt de yngste ryttere i hele PostNord Danmark Rundt, har fået styr på fremtiden.

Tobias Svarre er blot 19 år gammel, men det var ikke til at se i går. Her kørte han sig til en flot 8.-plads på torsdagens etape af PostNord Danmark Rundt.

Og nu er det også kommet frem, at han har fået styr på sin fremtid. Det unge cykeltalent kan se frem til at fortsætte hos ColoQuick. Holdet har nemlig offentliggjort, at de har givet ham en etårig forlængelse.

Hans flotte placering på torsdagens etape, der blev afsluttet på Kiddesvej i Vejle, er hans hidtil bedste resultat. Og det ColoCuick-sportsdirektør Christian Moberg også meget hurtig til at rose.

“At Tobias Svarre i sit første Danmark Rundt kan vise så høj klasse, at han er i stand til at køre sig ind i top ti og tilmed afvise en stjerne som Michael Valgren med fem sekunder, understreger bare hans enorme talent,” sagde sportsdirektør Christian Moberg ifølge Feltet.dk.

Ikke nok med det, så forklarede han også, at han ser ham som et af Danmarks største cykeltalenter.

“Han er en af dansk cykelsports største talenter, og så har han samtidig en personlighed og seriøsitet, der gør, at han som ryttertype kan nå rigtig langt. Nu får han mulighed for at udvikle sit talent i den hastighed, som betyder, at han kan passe sin skole, sin træning og få målrettet sine fremtidige karriereplaner,” lød det.

Svarre har selv udtalt, at hans første år hos ColoQuick er gået bedre, end han selv havde regnet med. Faktisk har han forklaret, at det ‘har været over alle forventninger’.

Desuden slog han også fast, at han er glad for at have fået muligheden for at fortsætte på holdet.

“Derfor er jeg også rigtigt glad for, at jeg kan tage endnu et år her på holdet, mens jeg gør min uddannelse færdig og får lidt mere hår på brystet,” udtalte han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024