Succesfuld dansk indkasttræner forlader Liverpool: ‘Alt godt får en ende’

Foto: Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images

For fem år siden blev Thomas Grønnemark hentet til Liverpool, men nu er eventyret slut.

Det kom som et stort chok for Thomas Grønnemark, da han for fem år siden blev tilbudt jobbet som indkasttræner i Liverpool. Det har været en stor drøm for ham, men nu er det slut.

Den danske indkasttræner er nemlig fortid i den engelske klub inden længe. Efter denne sæson skal han se sig om efter en ny arbejdsgiver.

Det fortæller han selv i et opslag på Twitter.

“Alt godt får en ende. Liverpool og jeg har besluttet ikke at fortsætte vores aftale om indkasttræning efter fem fantastiske sæsoner,” skriver Thomas Grønnemark.

Han fortæller, at han er stolt af det arbejde, han har udført i klubben. Blandt andet har han rykket Liverpool meget, når det kommer til indkast under pres.

“Jeg er stolt af at have rykket Liverpool fra 18.- til 1.-pladsen i Premier League, når det kommer til indkast under pres,” skriver han.

“Siden har 25 professionelle klubber hyret mig på baggrund af den utrolige fremgang i Liverpool. Og jeg har været en del af 14 mesterskaber, oprykninger og klubber, der overpræsterer.”

I et interview med The Athletic fortæller han, at det ikke var hans beslutning at stoppe samarbejdet. Han understreger også, at han har respekt for deres beslutning om at stoppe samarbejdet.

“Det var ikke min egen beslutning, det var klubbens. Jeg respekterer beslutningen, og jeg vil altid være taknemmelig for den mulighed, jeg har fået af Jürgen Klopp,” siger han til The Athletic.

Selvom hans tid i Liverpool lakker mod enden, kommer han ikke til at stå uden job. Den 47-årige indkasttræner vil nemlig fortsat være tilknyttet andre klubber rundt om i Europa.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024