Super Bowl-vinder fundet livløs

Foto: George Gojkovich/Getty Images

Den tidligere Super Bowl-vinder har mistet livet efter at have været på en vandretur.

Joe Campbell, der har været med til at vinde Super Bowl, har mistet livet i en alder af 68 år.

Ifølge B.T. blev han fundet død i Florida, efter at have været på en vandretur. Angiveligt er det et hjertestop, der har kostet ham livet.

Dette er blevet meddelt af hans bror, Patrick, som har udtalt sig til mediet Delaware Online.

Han spillede i sin karriere for Oakland Raiders, som han var med til at vinde Super Bowl XV med i 1981. Her vandt Campbell og resten af Raiders-holdet over Philadelphia Eagles i finalen.

Da han har været en vigtig spiller for Raiders, har de delt en meddelelse efter hans død. Her giver de naturligvis udtryk for, at de er i sorg over at høre om hans død.

“Raiders-familien sørger over Joe Campbells bortgang, som spillede 13 kampe over to sæsoner med Silver and Black (Raiders kaldenavn, red.). Tanker og bønner fra hele Raiders-familien er hos Campbell-familien på dette tidspunkt,” lyder det fra klubben.

Campbell blev valgt i draften i 1977 som nummer 7. Dengang startede han sin karriere hos New Orleans Saints.

Han nåede at spille tre hele sæsoner med Saints, inden han i midten af 1980-sæsonen skiftede til Oakland. Derefter skiftede han til Raiders, inden han afsluttede sin karriere hos Tampa Bay Buccaneers.

Tilbage i 2007 var den tidligere NFL-spiller ude for en ulykke i Pennsylvania. Her var han involveret i en voldsom cykelulykke, der blandt andet endte med at koste ham en hovedskade.

Han kom sig kun delvist over skaderne, som han stadig kæmpede med frem til sin død. Han led både af en række fysiske problemer og hukommelsestab.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024