‘Super Max, super styrke’: Verstappens vanvittige træningsvideo går viralt

Foto: Red Bull Racing / Instagram

En video af Formel 1-stjernen Max Verstappen, der træner, er gået viralt på de sociale medier.

Max Verstappen har ikke brugt denne pause i løbskalenderen i Formel 1 på at slappe af. Derimod har han trænet hårdt, for at sikre, at han er klar til det kommende løb i Baku.

For at få succes i Formel 1, er man nødt til at arbejde hårdt på sin fysik, så man kan modstå, hvad man bliver udsat for i bilen, når man presser den til det yderste i et langt løb.

Det er ikke nemt, og derfor er der også en række af de øvelser, der udføres af Formel 1-stjernen, der er smertefulde. Det viser en video, som Red Bull for nylig har delt på sin Instagram-profil.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Oracle Red Bull Racing (@redbullracing)

“Dette er det værste,” lyder det fra Verstappen i starten af videoen, hvor han tydeligt bliver sat på prøve.

I kommentarsporet er der flere fans, der har været hurtige til at reagere på øvelsen. Flere af dem giver udtryk for, at de er overraskede over, hvor godt den hollandske stjerne håndterer det.

“Brormand svedte ikke engang,” er der en bruger, der har skrevet.

“Så hård. Respekt,” skrev en anden.

“Jeg har lyst til at sende dette til ALLE, der har fortalt mig ‘F1 er ikke en sport’,” skrev en tredje, der åbenbart har haft problemer med at overbevise folk om, at Formel 1 er en hård sport.

Den officielle Red Bull-konto på det sociale medie, har også selv stået for en kort opsummering af videoen: “Super Max – super styrke.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024