Superliga-oprykkere fik et chok, da de ankom til hotellet – troede det var skjult kamera

Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

Hvidovre-truppen ankom tirsdag til deres base i Nykøbing Falster. Mindre end to timer senere besluttede de at tage hjem.

Hvidovre-sportschef Peter Lassen lægger ikke skjul på, at man slet ikke er tilfredse med situationen. Han hævder ‘aldrig at have været udsat for noget lignende i sin mere end 30 år i professionel fodbold’.

Udtalelse kommer i kølvandet på, at Hvidovre-truppen tirsdag kørte til Nykøbing Falster for at deltage i en træningslejr forud for Belt Cup. Denne turnering endte holdet med at vinde sidste år.

Planen var, at de skulle bo på et skolehjem og rystes sammen. Det tog dog mindre end to timer at lave om på denne plan, for det endte nemlig med, at træningslejren blev helt droppet.

Sportschef Peter Lassen valgte at køre i forvejen, så han kunne se nærmere på forholdene på skolehjemmet. I en video lavet af Hvidovre siger han, at han troede, at han var med i en episode af ‘Skjult kamera’.

“Jeg vil faktisk sige, at det næsten er en mindre skandale. Vi kommer derned og ser det sted, hvor vi skal bo. Jeg mangler simpelthen ord. Det var så ulækkert og beskidt. Mændenes Hjem i Istedgade var ren Hotel Royal i forhold til det dér nede,” siger Peter Lassen i videoen ifølge TV 2 Sport.

Derudover skulle holdet også gå halvanden kilometer, når de skulle spille kamp. Truppen var i øvrigt også rystede over forholdene, og kun en time og 23 minutter efter ankomsten, blev det besluttet at aflyse træningslejren.

Peter Lassen har efter hjemkomsten til Hvidovre været i dialog med DBU Lolland-Falster, der har undskyldt over for klubben.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024