Superstjerne missede 267 mio. kr.: Nu gør han samme fejl

Foto: Jonathan Newton/The Washington Post via Getty Images

Det var ikke specielt smart at gøre det første gang. Men alligevel har den amerikanske superstjerne godt det igen.

På basketballbanen er han en af de største stjerner i USA. Udenfor banen skaber han dog også opmærksomhed omkring sig selv. Det skyldes primært, at han har et problematisk forhold til skydevåben.

Tidligere på året blev NBA-stjernen Ja Morant suspenderet, efter at have flagret med en pistol på en natklub. Hele episoden blev filmet og delt på det sociale medie Instagram.

Til trods for, at det havde store konsekvenser første gang, har han nu gjort det igen. Denne gang er det også blevet fanget på video, hvilket har spredt sig på internettet.

Det har medført, at han på ny er blevet placeret i skammekrogen. Det vil han være, indtil NBA-organisationen har vurderet sagens omfang.

Sidste gang fik han en verbal overhaling af NBA-boss Adam Silver, der mindede ham om, hvor mange unge mennesker, der så op til ham.

Det er kun to måneder siden, at det skete sidst. Her måtte han sidde over i otte kampe. Ikke nok med det, så kostede ham også en plads på det såkaldte All-NBA-hold. Havde han ikke mistet denne plads, kunne han have fået en større kontrakt.

Ifølge B.T. har dette betydet, at den 23-årige stjerne er gået glip af 267 millioner kroner. Derfor ville det have været klogt at holde sig fra våbnene. Det lovede han også, at han ville gøre, men dette løfte kunne han tilsyneladende ikke holde.

“Jeg begik en dum fejl, og jeg har ikke tegnet et godt billede af mig selv med mine seneste fejl. Men i fremtiden vil jeg vise alle, hvem Ja virkelig er, hvad jeg står for, og ændre billedet af mig,” sagde han til ESPN.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024