Surflegende Mikala Jones er død efter surfingulykke i Indonesien

Foto: YouTube

Surflegenden Mikala Jones er gået bort i en ulykke i Indonesien. Han blev 44 år.

Surflegenden Mikala Jones fra Hawaii, der er blevet kendt i hele verden for sine fantastiske billeder og videoer fra indersiden af store bølger, er død.

Den kendte surfer er gået bort efter at have været involveret i en surfulykke i Indonesien. Ifølge The Associated Press fandt den tragiske ulykke sted søndag. Han blev kun 44 år.

Jones surfede i nærheden af Mentawai-øerne ud for Sumatras kyst i Indonesien i søndags, da hans finne på hans surfbræt skar det store blodkar i hans lår over.

“Han var en ydmyg kunstner. Hans billeder var utrolige,” sagde hans far, John Jones.

Jones begyndte først at surfe som barn i Kailua på Hawaii. Han begyndte derefter at konkurrere i aldersgruppen 12 år og derunder et par år senere.

Han vandt to nationale mesterskaber som amatør og begyndte derefter at rejse rundt i verden og surfe med sponsorer og andre virksomheder. Han optrådte ofte i magasiner, reklamer og meget mere.

I denne forbindelse begyndte han at tage billeder og videoer af sig selv. Blandt andet valgte han ved flere lejligheder at fæstne et GoPro-kamera til sit surfbræt.

Jones’ far sagde, at han ofte har forsøgt at få sine børn og andre til at bære våddragter, hjelme og andet beskyttelsesudstyr, mens de surfer.

Ifølge Yahoo Sports udtalte han også, at surfere bliver bedt om at bruge sandpapir til at sløve kanterne på deres bræt, så finnen ikke er for skarp.

“Men de er stadige, du ved?” sagde han til Associated Press.

Jones efterlader sig sin kone, Emma, og sine to døtre.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024