Svensk ishockeystjerne tilbudt 630 millioner danske kroner

Foto: Jeff Vinnick/NHLI via Getty Images

Den svenske ishockeyspiller kan se frem til at blive en meget velbetalt herre, hvis han tager imod tilbuddet.

Hvis man er en af de bedste i verden til at spille ishockey, så kan der være rigtig mange penge at tjene. Det kan svenske William Nylander nikke genkendende til.

Han er nemlig blevet tilbudt en kontrakt fra Toronto Maple Leafs, der har en værdi af hele 92 millioner dollars. Det svarer til omtrent 630 millioner kroner. Det skriver Ekstra Bladet.

Hvis han vil være sikker på at få det store beløb, så skal han dog binde sig til klubben i yderligere otte sæsoner.

Pengene vil han naturligvis ikke få med det samme. Derimod vil de blive fordelt over de otte sæsoner, som kontrakten strækker sig over. Det betyder, at han kan se frem til en årsløn på omtrent 79 millioner kroner.

Selvom han ikke har skrevet under på kontrakten endnu, tyder meget på, at det bliver en realitet. Den svenske ishockeyspiller har i hvert fald selv et ønske om at blive, hvor han er.

“Det ville være en drøm at blive her. Bare det at spille for sådan en klub. Og jeg kalder Toronto for mit hjem. Så det ville være en meget speciel følelse,” siger han ifølge Ekstra Bladet.

Han har været en del af Toronto Maple Leafs siden 2014, hvor han blev draftet som nummer otte. Det var dog tæt på, at det hele sluttede i 2018, hvor hans rookie-kontrakt udløb.

Samme sommer havde Maple Leafs indgået nye kontrakter med en række store stjerner, og derfor var de tæt på at ramme deres lønloft. Det gjorde det svært for Nylander at få en kontrakt i stand. Det endte han dog med at få – og det gav ham en årsløn på 48 millioner kroner.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024