Tadej Pogacar vinder over Primoz Roglic for 4. år i træk

Foto: Tadej Pogacar og Primoz Roglic / Gettyimages

For fjerde gang i træk kan Tadej Pogacar glæde sig over at have vundet over Primoz Roglic. Han er nemlig igen blevet kåret som årets cykelrytter i Slovenien.

I nogle lande er der stor kamp om, hvem der bliver kåret som årets cykelrytter. I andre lande er der ikke den store tvivl om dette.

Slovenien er et af de lande, hvor det kan være svært at kåre en vinder. Det gør sig gældende, selvom der ikke er mange ryttere at vælge mellem. Til gengæld er det hjemland for to af de bedste ryttere i hele verden.

Her er det nemlig både Matej Mohoric, Primoz Roglic og Tadej Pogacar, der er med i kampen om prisen. Fælles for dem alle er, at de kan bryste sig af at være en del af den absolutte verdenstop.

Prisen blev uddelt i går, og selvom der er flere med om kampen, blev prisen vundet af Pogacar. Det er bestemt ikke første gang, da det er fjerde år i træk, at han har vundet denne pris. Det skriver mediet Wielerflits.

Dette er naturligvis et resultat af, at han i denne sæson har vundet i både Lombardiet Rundt, Flandern Rundt, Paris-Nice, Amstel Gold Race og Fleche Wallonne. Hertil kørte han sig også til en 2.-plads i Tour de France.

Roglic var også med i kampen om at vinde prisen, men måtte igen se sig slået af sin landsmand. En samlet sejr i Giro d’Italia, Catalonien Rundt, Tirreno-Adriatico samt en 3.-plads i Vuelta a España var derfor ikke nok.

Roglic fik dog en anden pris, da han blev hædret for sine bedrifter. Det samme var tilfældet for Mohoric, der fik en pris for sin sejr ved VM i gravel og Tour-etapesejr.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024