Tallene lyver ikke: ‘Erik ten Hag er en skaldet og dårligere udgave af Solskjær’

Foto: Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Manchester United-fans har hyldet Erik ten Hag i denne sæson, men en særlig statistik viser, at holdet ikke klarer sig bedre end under Ole Gunnar Solskjær.

Efter at have taget over som cheftræner i Manchester United, er det lykkedes for hollandske Erik ten Hag at føre den engelske klub til triumf i Carabao Cup.

Det blev fejret med manér, da det var det første sølvtøj, som klubben havde vundet i seks år.

På det seneste har De Røde Djævle dog haft svært ved at finde niveauet frem. Det har ført til nederlag til West Ham og Brighton, og at de nu er i fare for at miste deres Champions League-plads.

Mandag tabte de til West Ham, hvilket var deres niende nederlag i Premier League i denne sæson. Det er mere, end begge fulde sæsoner under Solskjær, der førte United til en tredjeplads i 2019/20 og en andenplads i 2020/21.

I den første fulde sæson under Solskjær, tabte United otte kampe i ligaen. I sæsonen efter tabte de kun seks kampe.

Der var store forhåbninger, da Ten Hag fik en god start i klubben. Men ti år efter Sir Alex Fergusons exit, er der stadig lange udsigter til Manchester United nærmer sig endnu en mesterskabstitel.

Blandt dem, der har påpeget denne statistik er tidligere Liverpool-forsvarer Jose Enrique: “Manchester United har tabt flere PL-kampe under Ten Hag end de gjorde i begge sæsoner under Solskjær.”

En anden fan skrev: “Ten Hag er en dårligere udgave af Solskjær uden hår.”

En tredje tilføjede: “Den eneste forskel mellem Ole Gunnar Solskjær og Erik Ten Hag er, at den ene har hår og den anden ikke har.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024