Taylor Fritz forsvarer Holger Rune efter voldsom kritik

Foto: Frey/TPN/Getty Images

Taylor Fritz har udtalt sig om sit forhold til Holger Rune, og har på samme tid taget ham i forsvar.

Den amerikanske tennisspiller har udtalt sig om sit forhold til Holger Rune. Her har han også givet udtryk for sine tanker om de høje ambitioner, som den 20-årige dansker har.

Som tennisspiller er du nødt til at være konkurrencemenneske. Er du ikke det, så er det umuligt at nå til tops. Selvom de derfor kæmper indædt på banen, kan de sagtens have et godt forhold uden for banen. Det er Taylor Fritz og Holger Rune et godt eksempel på, skriver Sportskeeda.

For nylig udtalte amerikaneren sig om den yngre dansker under en livestream på Twitch. Her slog han fast, at han ‘godt kan lide ham’, og at der ikke er noget negativt mellem dem. Faktisk har de tidligere spillet double sammen.

Fritz tog også Rune i forsvar, da hans høje ambitioner og iltre temperament er blevet misforstået af mange. Mange har blandt andet tolket hans ambitioner og selvtillid som arrogance eller kækhed.

“Helt ærligt, så kan jeg godt lide Holger. Jeg har aldrig haft problemer med Holger. Vi har spillet double. Jeg tror ikke, at der er nogen problemer,” sagde han.

“Jeg tror, at han har høje forventninger og store ambitioner. Folk tager fejl af dem, der siger, at de vil være en del af ‘de næste Big 3’, eller at man skal gøre disse fantastiske ting.”

Amerikaneren rettede også kritik af dem, der har kaldt Rune for arrogant og kæphøj, fordi han har været ærlig om sine mål. Han mener også, at hvis man skal have succes som tennisspiller, så er man nødt til at selvsikker og en smule arrogant.

“Jeg tror, at folk forveksler det med at være kæphøj. Og hvad så? Jeg tror ikke, at folk forstår, at hvis du vil have succes med noget, skal du faktisk tro på det. Du er nødt til at have en form for arrogance og selvtillid. Jeg har det godt med ham, og har ikke noget problem med ham,” sagde Fritz.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024