Teenagesensation kalder Andy Murray for ‘smuk’: Se hans morsomme reaktion

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Andy Murray har svaret på en udtalelse fra det kun 16-årige russiske supertalent, der kaldte ham ‘smuk i livet’.

Andy Murray har valgt at svare på Mirra Andreevas hyldest til ham, og lavede sjov med, at den 16-årige russiske pige ville blive endnu bedre, når hun ‘får sine øjne fikset’.

Andreeva, der lørdag kunne fejre sin 16-års fødselsdag, har formået at imponere under sin debut i WTA 1000-turneringen i Madrid. Det er desuden hendes første turnering på dette niveau.

I og med, at herredelen af turneringen bliver afviklet på samme tid, har Andreeva haft muligheden for at se stort set alle de bedste spillere i verden på gruset i den spanske hovedstad.

“Når du er her, og du spiser frokost med alle disse stjerner, ser du Andy Murray. Du ser hans ansigt. Han er så smuk i livet. Han er fantastisk,” lød det fra Andreeva ifølge TennisWorldUSA.

Efter at være blevet kaldt både ‘smuk’ og ‘fantastisk’ af Andreeva, valgte Murray at svare hende på det sociale medie Twitter.

“Forestil jer, hvor god hun bliver, når hun får sine øjne fikset,” skrev han i sit opslag, hvilket blev efterfulgt af en grinende emoji.

I første runde i Madrid vandt Andreeva over US Open-finalisten Leylah Fernandez i to sæt.

I hendes næste kamp var der også kun brug for to sæt, da hun sendte verdens nr. 14, Beatriz Haddad Maia, ud af turneringen.

På hendes 16-års fødselsdag vandt hun over dette års Australian Open-semifinalist Magda Linette.

“Hun er en fantastisk spiller, fordi hun er så konsekvent. Hun misser ikke meget. Jeg forsøgte bare at spille mit spil og at bryde rytmen en masse. Jeg forsøget at spille aggressivt, og jeg klarede mig videre,” sagde hun til Tennis Channel efter kampen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024