Tennis-influencer Rachel Stuhlmann deler bekymrende foto efter bilulykke

Foto: X

Den populære influencer har delt et chokerende billede på de sociale medier, efter at have været involveret i en bilulykke.

Den berømte tennisinfluencer Rachel Stuhlmann har for nylig delt et chokerende billede på de sociale medier.

Dette har ført til stor bekymring blandt hendes følgere, skriver Express.

På billedet kan man se Stuhlmann med et stort smil på læben. Det er dog ikke det mest iøjnefaldende på billedet.

Der er derimod den nakkestøtte, som hun har på. Og netop dette fortæller hun historien om i teksten til opslaget.

“Gør dig klar. Det her er ikke mit sædvanlige opslag, men jeg vil gerne dele en opdatering fra mit liv. For ikke så længe siden var jeg i en bilulykke. Jeg gennemgik en operation for at få fjernet C5-C6-disken i min nakke og erstatte den med en kunstig disk,” skriver hun.

På trods af, at hun har været involveret i en voldsom ulykke, forsøger hun at være positiv.

Desuden er hun meget taknemmelig for, at det ikke endte værre end det gjorde.

“Når jeg begynder genoptræningen og fysioterapien, føler jeg mig opmuntret, beslutsom og ivrig efter at kaste mig ud i nogle kvaliteter, som jeg ikke har udnyttet siden min karriere som spiller for 10 år siden. Tak Gud, for en vellykket operation.

“Og en kæmpe tak til min fantastiske familie og venner, og alle, der har rakt ud og holdt mit humør oppe. Dette er ikke et tilbageslag! Det er bare en del af comebacket, og jeg kan ikke vente med at føle mig 100% igen.

I kommentarsporet er der naturligvis adskillige af hendes fans, der har skrevet opmuntrende beskeder for at støtte op.

I den kommende tid skal hun fokusere på sin genoptræning, så hun på sigt kan vende tilbage til sin dagligdag.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024