Tennislegende er død

Foto: Julian Finney/Getty Images

Den australske tennisspiller, der er blevet hyldet af Rod Laver og Billie Jean King, er gået bort.

I en alder af 79 år er den australske tennisspiller Owen Davidson gået bort. Efter hans død er han blevet hyldet af både Rod Laver og Billie Jean King.

Davidson havde en succesfuld karriere som tennisspiller. Inden han lagde ketsjeren på hylden, nåede han at vinde 13 Major-titler. Ifølge ABC News døde han fredag i sit hjem i Conroe, Texas i USA.

Han vandt 11 af sine Major-titler i mixdouble, mens de to sidste titler blev vundet i herredouble.

Davidson spillede ofte sammen med Billie Jean King, som han vandt otte af sine trofæer med. Han havde en ganske lang karriere, der strakte sig fra starten af 1960’erne og frem til midten af 1970’erne.

I 1967 kunne Davidson prale af at være blevet den blot tredje spiller i historien til at vinde alle fire Major-titler i mixdouble i samme år. Tre af disse titler vandt han med King.

Laver har beskrevet sin landsmand Davidson som værende en af de bedste doublespillere i sin generation.

“Han var også en venstrehåndet spillet, var en stor mester, var den bedste i double, og frem for alt en fantastisk ven. Hvil i fred, Davo,” har Laver skrevet på Twitter.

Også hans partner i mixdouble har delt en hyldest til ham på det sociale medie.

“Vores hjerter er knuste, men vi finder fred i livet med de vidunderlige minder, vi delte med vores ven Davo,” skrev hun.
Ved sin død efterlader han sig sin søn Cameron og bror Trevor Davidson.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024