Tennislegende til undsætning: Pige kollapser under interview

Foto: X

Den tidligere tennisspiller Alicia Molik måtte afbryde sit interview for at komme en ung pige til undsætning.

Det skulle have været en dag med glæde og stolthed for Alicia Molik, der er tidligere tennisspiller.

Hun var nemlig netop blevet offentliggjort som ny turneringsdirektør for turneringen Adelaide International. Det er en turnering, der af mange spillere bliver brugt som opvarmning til Grand Slam-turneringen Australian Open.

I forbindelse med sit nye job, havde Alicia Molik indkaldt til et pressemøde. Her stod hun til rådighed for den fremmødte presse, der var interesserede i at stille hende spørgsmål.

Det var dog ikke mange spørgsmål, der blev stillet og besvaret, inden det hele tog en drejning. Og desværre ikke en positiv én af slagsen.

Bag Alicia Molik stod en lille pige, som tilsyneladende havde fået det dårligt. Midt under pressemødet kollapsede hun, hvilket naturligvis fik folk til at rette deres opmærksomhed med hende.

Da hun dejsede om, resulterede det i en høj lyd, fordi hun faldt. Det fik langt de fleste af de tilstedeværende til at kigge i retning af den unge pige.

Derefter gik der ikke lang tid, før Alicia Molik stod ved siden af den lille pige. Faktisk var den tidligere tennisspiller den første til at være ved hendes side. Derfor tog hun også ansvar for at vende hende om, så hun kunne blive lagt i aflåst sideleje.

Mediet 7news beretter om, at Alicia Molik ikke forlod den lille pige, men derimod blev ved hendes side. Det gjorde hun helt indtil ansvaret kunne overdrages til de ankomne ambulancereddere.

Desuden kan 7news meddele, at den unge pige derefter blev kørt på hospitalet. Her befinder hun sig efter sigende stadig, men hun er ved at komme sig.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024