Tennisstjerne afslører: Lægerne fandt parasit i min krop

Foto: Robert Prange/Getty Images

Tennisstjernen Peyton Stearns har afsløret, at der blev fundet en parasit i hendes krop, efter at have fået udført en række tests.

Den 21-årige Peyton Stearns havde følt sig syg og træt i et par uger. Derfor besluttede hun at få udført en række tests, som nu har givet hende svar på problemet.

På trods af, at hun følte sig syg og udkørt efter French Open, nægtede hun at holde en pause. Derimod fortsatte hun til ITF-turneringen i Makarska, ligesom hun deltog i kvalifikationen til WTA 500-tureringen i Berlin.

Efter at have tabt til Jaime Fourlis i kvalifikationsfinalen, besøgte hun lægen. Det gjorde hun for at se, om hun kunne finde ud af, hvorfor hun havde været utilpas.

“Siden French Open har jeg kæmpet sporadisk med en ukendt sygdom,” skriver hun på Twitter.

“Jeg har haft alvorlige symptomer og utallige ture på toilettet hver dag, fordi min krop afviste noget i mig. Jeg var ikke i stand til at holde på maden fleste dage. På grund af dette var min krop træt, hvilket gjorde det ekstremt svært at komme ud af sengen.”

“Jeg troede, det bare var influenza eller lignende. Jeg fik besked på at lade det gå sin gang, men efter tre uger, besluttede jeg mig for at søge lægehjælp. Efter at have fået nogle blodprøver og andre prøver, fandt vi ud af, at jeg har været vært for en parasit i min krop.”

“Det kommer til at tage noget tid at komme sig og blive klar til Wimbledon. Vigtigst af alt at få denne parasit ud af min krop for altid.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024