Tennisstjerne anklagede tilskuer for at være ‘fuld’: Har nu kostet ham dyrt

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

I Wimbledon-finalen anklagede han en tilskuer for at have drukket sig fuld. Det har nu kostet ham omtrent 170.000 kroner.

Australske Nick Kyrgios har indgået forlig med en tilskuer, som han i Wimbledon-finalen beskyldte for at have drukket sig fuld.

Den kvindelige tilskuer, Anna Palus, valgte herefter den juridiske vej, da hun mente, at tennisstjernen havde udtalt sig injurierende om hende.

Hun kalder den australske stjernes udtalelser for ‘en hensynsløs og fuldstændig ubegrundet anklage’, lyder det fra Ritzau.

Tennisstjernen har nu udsendt en pressemeddelelse, hvori han undskylder til kvinden. Hertil oplyser han, at han har doneret ca. 170.000 kroner til en velgørende organisation, hun har valgt.

I Wimbledon-finalen brokkede Kyrgios sig over, at kvinden havde talt til ham, mens kampen stod på.

Han blev bedt om at udpege hende, og svarede bl.a. med: ‘Personen med kjolen, der ser ud, som om hun har drukket 700 drinks’.

Hertil anklagede han hende også for at have drukket sig ‘plørefuld’.

Nu har han erkendt, at det var en fejl, at han sagde, som han gjorde. Derfor har han valgt at tage konsekvensen af det, og har derfor doneret 20.000 pund til Great Ormond Street Hospital Charity.

Til slut i pressemeddelelsen gør Kyrgios det klart, at han nu betragter dette som et lukket kapitel, og at han ikke ønsker at udtale sig om sagen igen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024