Tennisstjerne fik stjålet bil efter geværtrussel – så tog han selv affære

Foto: Kelly Defina/Getty Images

Tennisstjernen Nick Kyrgios, der er kendt for at være en af de mere kontroversielle skikkelser i tennissporten, fik mandag morgen stjålet sin bil.

Mandag morgen fik Nick Kyrgios en ubehagelig overraskelse, da han på dramatisk vis fik stjålet sin Tesla.

Den australske tennisstjerne befandt sig på tidspunktet i sine forældres hjem i Canberra i Australien, da der blev banket på døren.

Det var ikke tennisstjernen selv, men derimod hans mor, der åbnede døren, hvor hun blev mødt en mand, der var iført maske og sort tøj, som præsenterede sig som ‘Chris’.

Han truede hende med et gevær, og tvang hende til at aflevere nøglerne til bilen samt at vise ham, hvordan man starter den.

Det skriver flere medier, herunder The Guardian og Marca.

Retsdokumenter viser, at Kyrgios’ mor så sit snit til at flygte, da geværet på et tidspunkt ikke pegede mod hende. Da hun flygtede, løb hun hen mod huset, mens hun råbte på hjælp.

Det fik tyven til at køre væk fra huset i bilen, hvorfor politiet blev tilkaldt. Kyrgios deltog selv i jagten på tyven, da han via en app kunne spore sin bil, så politiet kunne finde den.

Desuden kunne den 28-årige tennisstjerne via sin app indstille bilen til, at den kun kunne køre 80 km/t. Dermed gjorde han det betydeligt nemmere for politiet at fange tyven.

Omtrent fem minutter efter lykkedes det for politiet at finde frem til bilen, som de også fik stoppet. ‘Chris’ blev derfor anholdt, og er blevet sigtet for flere ting, herunder groft røveri og kørsel i et køretøj uden samtykke.

Stjernens mor slap uden fysiske mén, men ifølge The Guardian var hun dog rystet over situationen. Mediet oplyser også, at hun undervejs var bange for, at tyven ville vende retur til huset.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024