Tennisstjerne frygter at hun aldrig vil finde en ægtemand efter uflatterende tegning

Foto: Stephen Pond/Getty Images for LTA

Tennisstjernen Magda Linette mener, at hun har fået begrænset sine muligheder for at finde mand af en lidet flatterende tegning.

Den polske tennisstjerne havde god succes tidligere i år, hvor hun spillede sig til semifinalen i Australian Open.

På det seneste har hun dog ikke haft samme succes på græs, hvor hun forbereder sig til Wimbledon i starten af juli. Indtil videre er det nemlig blevet til tidlige exits fra turneringerne i Nottingham og Birmingham.

Og den 31-årige tennisspillers humør er ikke blevet bedre af en bizar tegning, som er blevet lavet af arrangørerne af en turnering i hendes hjemby Poznan.

På tegning ser man Linette, der er i færd med at slå en baghånd. Man kan også se, at hendes krop, arme og ben har de rette størrelsesforhold.

Det samme kan man dog ikke sige om hendes hoved og næse. Hun er nemlig blevet tegnet med et stort hoved og en gigantisk næse.

Det har fået Linette til at dele et billede af tegningen på Twitter, hvor hun følges af cirka 43.000 personer. Her har hun lavet sjov med, at tegningen ikke ligefrem hjælper hende i jagten på en mand.

“Poznan Open, I hjælper mig ikke i min søgen efter en mand. Det er ikke at hjælpe,” skrev hun efterfulgt af en emoji, der græder af grin.

Som svar til opslaget, er der dog mange, der har forsikret hende om, at hun nok skal finde en mand. Der er nemlig flere af hendes følgere, der forsikrer hende om, at hun bestemt ikke skal være ked af sit udseende.

Ikke nok med det, så er der også flere potentielle bejlere, der har tilbudt sig på det sociale medie. Om Linette ønsker at udnytte dette, er naturligvis svært at spå om.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024