Tennisstjerne i skadeshelvede: Opereret tre gange på bare to uger

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Den britiske stjerne har været ramt af flere skader, som har krævet tre operationer på to uger.

Britiske Emma Raducanu har været under kniven tre gange indenfor de seneste to uger.

Hun har været hårdt plaget af skader, hvorfor det har været nødvendigt. Efter hendes tredje operation, kan hun glæde sig over, at det er slut for denne gang.

Den 20-årige tennisstjerne er blevet opereret i begge hænder og den ene ankel.

I de seneste års tid har hun været plaget af skader, hvilket har fået betydning for hendes rangering på verdensranglisten. I skrivende stund befinder hun sig på en 103. plads, men hun har tidligere været nummer 10.

For omtrent to uger siden delte hun billeder, da hun var under kniven første gang. Det har hun gjort igen, og her ser man tydeligt, at hun holder humøret højt.

Tidligere har den britiske tennisprofil forklaret, at det har været en svær tid for hende.

“Man kan vist nemt sige, at de sidste ti måneder har været værre, for jeg har kæmpet med skader i begge hænder,” lød det fra hende ifølge B.T.

Hun forklarede også, at hun trods smerter spillede i en lang periode. Til sidst blev det dog for meget, hvorfor hun besluttede at blive opereret.

Samtidig har hun udtalt, at det er svært for hende at melde fra til de kommende tennisturneringer. Blandt andet kommer hun til at misse både French Open og Wimbledon.

“Det gør ondt at melde fra til sommerens store begivenheder, og jeg har prøvet at nedtone problemerne, så tak til alle mine fans, der har støttet mig, selvom I ikke kendte omstændighederne,” sagde hun.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024