Tennisstjerne lider chokerende nederlag i Wimbledon

Foto: Visionhaus/Getty Images

Coco Gauff chokerede alle, da hun blev slået ud af Wimbledon i første runde, efter et nederlag til amerikanske Sofia Kenin.

Efter kampen mod Sofia Kenin, der endte med et nederlag for Coco Gauff, har hun ikke lagt skjul på sin frustrationer. Hun gjorde det derimod klart, at hun var ‘meget frustreret’.

Gauff var seedet som nummer syv til den ikoniske Grand Slam-turnering. Derfor var det forventet, at hun ville klare sig godt. Kenin, der ligger nummer 128 i verden, blev der for stor en mundfuld. Hun endte med at vinde med cifrene 6-4, 4-6, og 6-2.

Sidste år formåede Gauff at spille sig frem til tredje runde ved Wimbledon. Det var forventet, at hun som minimum ville nå det samme i år. Sådan gik det dog ikke, da hun i stedet blev slået ud i første runde.

Det 19-årige talent lagde efter kampen ikke skjul på, at hun ikke var tilfreds med sin egen præstation på banen.

“Lige nu er jeg meget frustreret og skuffet. Jeg tænker, at det giver mig lyst til at arbejde endnu hårdere. Jeg føler, at jeg har arbejdet hårdt, men det er tydeligvis ikke nok,” sagde hun ifølge Metro.

“Jeg er nødt til at vende tilbage til tegnebrættet og se, hvor jeg skal forbedre mig, og hvordan man laver de rigtige øvelser for at gøre det.”

Gauff havde også allerede en god idé om, hvor hun har brug for at forbedre sig i den kommende tid.

“Jeg tager helt sikkert et kig på mine servepartier. Jeg synes, jeg er en bedre server end hende, men hun håndterede plus-en og plus-toerne meget bedre, end jeg gjorde,” lød det fra hende.

“Selvfølgelig min forhånd. Jeg vil være mere aggressiv på de slag. Jeg synes, jeg lavede for mange fejl på min for- og baghånd i dag.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024