Tennisverdenen raser over ‘frastødende’ episode med boldpiger

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Madrid Open har taget ved lære, efter at have været udsat for voldsom kritik for boldpigernes påklædning.

I sidste uge var der utallige fans, der gav udtryk for, at de ikke var tilfredse med forskellen på påklædningen, som boldpigerne havde på under kampene.

Boldpigerne på La Caja Magica-stadion, der blev vist i hele verden, var iført korte nederdele og en lille top, da Carlos Alcaraz trådte ind på banen.

På de mindre tennisbaner blev der brugt både drenge og piger og deres outfits var langt mere konservative. Dette førte til reaktioner fra både fans og tidligere spillere.

Blandt andet kaldte tidligere tennisspiller Rennae Stubs situationen for ‘latterlig’, da det ikke er første gang, at den spanske turnering har gjort dette.

Fans af tennissporten har kritiseret Madrid Open for, at bolddrenge og -piger var blevet sendt ud på de mindre baner til fordel for ‘modeller’, skriver Yahoo Sports.

‘Modellerne’ var til stede under Alcaraz’ semifinale, hvor han vandt over Borna Coric på La Caja Magica. Fans var dog hurtige til at registrere, at de havde fået andre outfits på, da han i finalen spillede mod Jan-Lennard Struf.

Deres korte nederdel var blevet skiftet ud med trekvartlange bukser, hvilket fik flere fans til at beskrive denne beslutning som ‘damage control’, efter den voldsomme kritik af den afslørende påklædning.

Tilbage i 2004 blev modeller i deres 20’ere hyret til at fungere som boldpiger. Også dengang fik turneringen stor kritik for dette. Tilsyneladende havde de dog ikke taget ved lære forud for 2023-udgaven af den store turnering.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024