The Rock køber hus til UFC-stjernen Themba Gorimbo

Foto: Instagram

Dwayne Johnson, der også er kendt som The Rock, viser igen sin store generøsitet. Den tidligere wrestler har nemlig købt et hus til UFC-kæmper Themba Gorimbo.

The Rock har flere gange bevist, at han er en meget generøs mand. Det har han for nylig bevist igen, da han har hjulpet en mand i nød.

Denne gang overraskede han UFC-kæmper Themba Gorimbo. For nylig afslørede han, at han kun havde syv dollars på sin konto, da han vandt sin første UFC-kamp ved UFC Vegas 73.

Johnson har også overrasket Gorimbo, ved at møde op i hans træningscenter. Dette er der blevet delt en video af, hvor Gorimbo bl.a. viser The Rock den sofa, han plejede at sove på.

Den kendte skuespiller har selv kæmpet med økonomien, inden han blev en succes i WWE og Hollywood. Derfor var han dybt rørt over Gorimbos historie, skriver Inside The Ropes.

Efter sin sejr afslørede Gorimbo en plan om at bortauktionere sit kampsæt. Formålet med dette var at skaffe penge til at opføre en brønd i sin fødeby i Zimbabwe.

Dette rørte Johnson, som blev meget imponeret over Gorimbos ønske om at give tilbage. Derfor besluttede The Rock at gøre noget for ham.

Det har han gjort, ved at købe et nyt hus til ham og hans familie. Dermed skal han ikke længere sove på sofaen i træningscenteret.

Gorimbos historie minder meget om Johnsons, da han også kun havde syv dollars i sin pung, inden hans liv tog en drejning. Netop derfor hedder hans produktionsselskab Seven Bucks Productions.

UFC-kæmperen lagde ikke skjul på, at han var meget taknemmelig for The Rocks generøsitet. Han afslørede også, at han havde været fan af ham, siden han var barn. Han lovede også The Rock at fortsætte med at arbejde hårdt mod sit mål om at blive UFC-mester.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024