Thiago Silva ønsker at ophæve Chelsea-kontrakt efter kritik af Todd Boehly

Foto: Visionhaus/Getty Images

Thiago Silva ønsker at forlade Chelsea til sommer, hvor han har sat næsen op mod et skifte til Brasilien.

Den 38-årige Thiago Silva har været en vigtig spiller for Chelsea, siden han blev hentet i Paris Saint-Germain i sommeren 2020.

Den brasilianske forsvarer har været en fast del af defensiven siden da, og blev i februar belønnet med en etårig kontraktforlængelse.

Aftalen blev underskrevet inden Graham Potter forlod klubben, og holder ham på Stamford Bridge frem til 2024.

Den seneste tids uro i London-klubben siges at have slidt på Silva, der nu vil væk. Angiveligt fortryder han, at han har underskrevet en kontraktforlængelse med klubben.

Mediet Globo Esporte skriver, at Silva håber på at kunne rive sin kontrakt over denne sommer. I stedet vil han vende retur til Brasilien, for at spille for barndomsklubben Fluminense.

Her vil han kunne gøre Real Madrid-legenden Marcelo ved selskab, da han for nylig skiftede til klubben. På nuværende tidspunkt befinder Fluminense sig på en 2. plads i den brasilianske Serie A.

Silva skulle være meget tæt med Marcelo, hvilket har fristet ham til at vende hjem til Brasilien. Hans plan skulle være at spille en enkelt sæson i Fluminense, inden han stiller støvlerne på hylden.

Marcelo er bestemt ikke ene om at være interesseret i idéen. Det samme er tilfældet for klubpræsident Mario Bittencourt, der også opfordrer ham til at vende tilbage.

I april rettede Silva kritik af klubejer Todd Boehly, der har brugt 600 millioner på spillerindkøb.

Blandt andet udtalte han, at klubben skulle stoppe med at hente spillere. I stedet skulle de ‘lav en strategi for næste sæson’, da de ellers ville begå samme fejl.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024