Thomas Frank: Her er planen for Mads Bidstrup

Foto: Alex Davidson/Getty Images

Mads Bidstrup har været udlejet til FC Nordsjælland i halvandet år, men nu er han vendt retur til Brentford.

Efter at have stor succes hos FC Nordsjælland, som han har været udlejet til i halvandet år, er 22-årige Mads Bidstrup nu vendt retur til Brentford.

Hans retur til Brentford kan betyde, at han i den kommende sæson kommer til at spille Premier League-fodbold.

Bliver det en realitet, skal han naturligvis indstille sig på, at det bliver lidt af et spring. Niveauet i Premier League er nemlig et helt andet, end det er i Superligaen.

Allerede på nuværende tidspunkt har Mads Bidstrup formået at imponere cheftræner Thomas Frank. Derfor er der også gode udsigter til, at han kan blive i Brentford.

Thomas Frank tøvede ikke med at pege på Mads Bidstrup som ‘en af de mest fremtrædende spillere i Superligaen’ i den overståede sæson.

“Nu er han tilbage, og jeg er virkelig imponeret over, hvad jeg har set fra Mads her i opstarten. Det har set rigtig godt ud.”

Mads Bidstrup skal med resten af Brentford-truppen på en to uger lang træningslejr i USA. Efterfølgende vil det være op til Thomas Frank og co. at beslutte, om han skal fortsætte i klubben eller udlejes på ny.

“Jeg kan sagtens se ham spille hos os, men jeg kan også se for mig, at han får mere erfaring ved at spille på et højt niveau på en lejeaftale et andet sted. Det er helt afgørende, at Mads fortsætter med at spille, så hans positive udvikling kan fortsætte,” lød det fra Thomas Frank.

Ifølge Ekstra Bladet har Mads Bistrup fået et prisskilt, der hedder 70-80 millioner kroner. Skulle en anden klub have interesse i at købe den 22-årige midtbanespiller, vil det derfor kræve et bud i denne størrelsesorden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024