Tidligere AC Milan-ejer med i kapløbet: Byder på Manchester United

Foto: Alex Pantling/Getty Images

Manchester United-ejerne, den amerikanske Glazer-familie, har efter sigende fået et bud i sidste øjeblik fra den amerikanske hedgefond Elliott Investment Management.

Sir Jim Ratcliffe og en gruppe af Qatar-investorer bekræftede, at de havde afgivet et bud på at overtage klubben forud for fredagens deadline.

Og ifølge The Times har den amerikanske hedgefond Elliott nu også valgt at melde sig ind i kampen. Virksomheden siges at forvalte aktiver for cirka 46 milliarder bund, og ledes af Paul Elliott Singer.

Detaljeren i buddet fra Elliott Investment Management, der tidligere har ejet den italienske klub AC Milan, er endnu ikke blevet fremlagt.

Men det lyder dog, at de ikke har i sinde at overtage klubben helt, men at deres bud derimod handler om at give finansiering til et bud på klubben.

Det betyder, at de kan ende med at få et mindre ejerskab af Old Trafford-klubben eller hjælpe med at afvikle gæld. Det kan også være en kombination af de to.

Ifølge talkSPORT har Elliott været i dialog med The Raine Group, som står for salget af klubben, hvor et mindre hold fra deres kontor i London fremlagde tilbuddet om at være økonomisk støtte til en budgiver.

Nyheden om deres interesse for United dukkede op få timer efter, at Ratcliffes bud formelt blev annonceret af INEOS.

Den amerikanske hedgefond gennemførte for nylig salget af AC Milan, som blev solgt for 1 mia. pund til firmaet RedBird, efter at de havde vundet Serie A-titlen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024