Tidligere fodboldstjerne skylder 600.000 kroner: Nu ryger han i fængsel

Foto: Iva Radic / Instagram

Den tidligere fodboldspiller står til at skulle tilbringe et år bag tremmer. Kun på én måde kan han undgå det.

Bosko Balaban kan bryste sig af at have spillet i Premier League. Snart kan han også bryste sig af at have siddet i fængsel.

Den tidligere Aston Villa-spiller står nemlig overfor en potentiel fængselsstraf, som han skal afsone fra januar. Faktisk har han kun én måde at undgå at skulle tilbringe et helt år bag tremmer.

Det britiske medie Daily Mail skriver, at det er manglende betaling til hans ekskone, Iva Radic, der er årsagen. De var sammen i næsten et årti inden de blev skilt, og har sammen tre børn.

Konkret skylder han hende 70.000 euro i underholdsbidrag, hvilket Balaban har været pålagt at betale siden deres skilsmisse i 2017. Beløbet er dog ikke blevet betalt, og det ser nu ud til at få store konsekvenser for ham.

Men faktisk er det ikke første gang, at han er havnet i problemer af denne årsag. Det gjorde han allerede tilbage i 2021, hvor han blev idømt en betinget fængselsdom. For at holde sig ude af fængsel, blev han påkrævet at betale underholdsbidraget inden for to år.

Nu viser det sig, at Radic fortsat ikke har fået sin betaling. Uanset om Balaban betaler de 70.000 euro inden januar, undgår han ikke at skulle afsone sin fængselsstraf. Faktisk kan det blive endnu værre, da han risikerer yderligere fire års betinget  fængsel, skriver mediet HLN.

Balaban fik sit store gennembrud i Club Brugge, hvor han spillede i fire år. I denne periode bidrog han med 58 mål i 118 kampe.

Desuden har han også spillet for det kroatiske landshold i perioden fra 2000 til 2007. Han nåede at spille 35 kampe for A-landsholdet, inden han trak sig tilbage.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023